Picaro Tekstproductie en -redactie

Heeft u hulp nodig op het gebied van schriftelijke communicatie of beeldschermcommunicatie? Picaro adviseert en begeleidt bij het ontwerpen en vervaardigen van al uw tekstproducten. Denk daarbij aan folders, brochures en jaarverslagen, maar ook aan les- en voorlichtingsmateriaal, gebruiksaanwijzingen, handleidingen en websites. Wij helpen u om het juiste middel te kiezen, om de juiste structuur van uw product te bepalen, en om uw boodschap goed te verwoorden en te verbeelden.
Behalve voor advies over de vorm en de inhoud van teksten, kunt u bij ons ook terecht voor het schrijven en redigeren van uw teksten. Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, interviews, een communicatieplan, een publieksfolder, of om redactiewerkzaamheden voor uw website of uw bedrijfsblad: wij leveren u een product dat perfect aansluit bij uw wensen, uw organisatie en uw doelgroep.

Drukwerk en vormgevingsbegeleiding
Als u dat wilt, nemen we ook uw drukwerk- en vormgevingsbegeleiding van u over. Picaro werkt al jarenlang erg tevreden samen met een groot aantal creatieve, ervaren en vakkundige vormgevers, drukkers, striptekenaars en fotografen. Werkt u liever met uw eigen leveranciers? Ook dan kunnen we u veel coördinerend werk uit handen nemen!