Over ons

Picaro is een eigenzinnig bureau op het gebied van communicatie, in de ruimste zin van het woord. We hebben inmiddels zo’n 25 jaar ervaring, en zijn thuis op een groot aantal maatschappelijke terreinen, zoals Gezondheidszorg, Arbeidsmarkt, Justitie, Onderwijs, Financiële wereld, (Jeugd)zorg, Kunst en Cultuur. Communicatie is niet alleen ons werk, het is ook onze passie. En die passie delen we graag met onze klanten!

Werkwijze
Over onze werkwijze kunnen we kort zijn. Die is in drie steekwoorden samen te vatten:

Specialisme
Hoewel ons bureau breed inzetbaar is, hebben we ons in de loop van de tijd toch gespecialiseerd. De reden? Wij zijn er van overtuigd dat je je werk het beste doet, als je je beperkt tot die terreinen waar je hart werkelijk ligt. Voor ons zijn dat: Tekst en communicatieadvies , Project- en interimmanagement, Workshops en training.

Medewerkers
De dagelijkse leiding van Picaro BV is in handen van Geke Koppenol. Daarnaast werken we nauw samen met Picaro Forza! Training en Coaching, en een vast team van freelancers. We hebben een breed netwerk van ondersteunende disciplines, waarmee we al jaren naar volle tevredenheid samenwerken. Dankzij hen zijn we in staat om méér te bieden dan alleen 'een som der delen'.

Nieuwsgierig naar onze specifieke werkterreinen? Een overzicht van onze opdrachtgevers en het werk dat wij voor hen gedaan hebben, vindt u in het onderdeel Opdrachtgevers.