Netwerk

Picaro werkt samen met een groot aantal collega-bedrijven. Hieronder meer informatie over hen. Sta je er (nog) niet bij en wil je informatie over jouw bedrijf toevoegen? Stuur dan even een mailtje naar picaro@wxs.nl.

KnowledgePlaza
KnowledgePlaza is actief op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van bedrijfstoepassingen, en heeft jarenlange ervaring op het gebied van het ontwikkelen en onderhouden van webtoepassingen, webapplicaties en webdatabases. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsoplossing, hebben zij waarschijnlijk de oplossing en/of kennis al in huis.

E-mail: info@knowledgeplaza.nl
Telefoon: (055) 526 38 87
Site: www.knowledgeplaza.nl

Verbeeld!
Verbeeld! fotografisch en illustratief werkt al meer dan tien jaar voor veel verschillende opdrachtgevers. Het bureau is in 1994 opgericht door Erik van der Burgt en is inmiddels uitgegroeid tot een team van vier mensen. Verbeeld fotografeert voor veel verschillende tijdschriften, boeken, internetsites en andere uitgaven.

E-mail: info@verbeeld.nl
Telefoon (013) 542 58 42
Site: www.verbeeld.nl

Etopia
Etopia, masters in e- en p-media. Dat wil zeggen dat Etopia ervaren en erg bedreven is in het zichtbaar maken van producten en merken. Het zet zijn creativiteit en kennis in om uw boodschap - in print en online - te vertalen naar een boodschap die gehóórd wordt. Etopia gelooft in de effectiviteit van kwalitatieve geïntegreerde communicatie, maar wel op een betaalbare en vooral down-to-earth manier.

E-mail: info@etopia.nl
Telefoon: (023) 528 34 85
Site : www.etopia.nl

Plezant
Theatergroep Plezant maakt muziektheater- voorstellingen over liefde, leven en werk. Zij creëert hiermee een confronterende en inspirerende spiegel, die vaak de basis vormt voor een verandering in denken en doen. Daarmee levert Plezant een belangrijke bijdrage aan veranderprocessen in organisaties.

E-mail:info@plezant.nl
Brenda van der Wijk: 06-1151 5812

Walter Supèr: 06-4152 0430
Tom Meulman: 06-1444 3029
Site: www.plezant.nl

Wicked Fruit - wicked web projects
Een belangrijke meerwaarde van Wicked Fruit is dat het de vier pijlers van webprojecten samenbrengt: Marketing, Content, Design en Techniek. Hierdoor zijn ze als geen ander in staat om bruggen te slaan tussen de verschillende disciplines. De producten die Wicked Fruit oplevert, zijn niet alleen technisch goed, maar ook altijd maatwerk. Ze zijn mooi en functioneel, en brengen kort maar krachtig uw boodschap over. in woord, én in beeld!

E-mail: info@wickedfruit.com
Gijs van den Dungen: 06 - 26 31 02 70
Arjen van Slooten: 06 - 22 42 32 02
Site: www.wickedfruit.com

Cinop
Cinop brengt leren tot leven. Dit gerenommeerde bedrijf ontwikkelt praktijkkenis voor het beroeponderwijs en voor volwasseneducatie. Daarnaast adviseert Cinop branches, bedrijven, overheden en onderwijsorganisaties over de combinatie van werken en leren. Eén van de specialiteiten van Cinop is het vertalen van complexe (ICT-)processen in beeld en animatie. Denk hierbij aan interactieve procesplaten en de folio weergave hiervan. Bijvoorbeeld als stripboek.

E-mail: info@cinop.nl
Telefoon: (073)-6800800
Site: www.cinop.nl

Leo van de Wouw producties
Leo van de Wouw producties maakt al bijna 25 jaar gerichte (film)programma’s voor een brede doelgroep en voor een enorm aantal opdrachtgevers. Altijd vanuit het principe: "Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden..". Hetgaat hierbij om beeldmateriaal dat kan helpen om snel duidelijk te maken welke verandering in werken moet worden bereikt, maar ook om gevoelige onderwerpen bespreekbaar te maken. Bijvoorbeeld als onderdeel van een training of een workshop. Daarnaast maakt Leo van de Wouw producties perfecte bedrijfsfilms, voorlichtingsfilms en onderwijsprogramma's.

E-mail: Leovdwouw@home.nl
Leo van de Wouw: 06-53971268
Site: www.leovandewouw.nl
 

Inspirerende communicatielinks

De groeten Zelfs voor het sturen van een kaartje hoeft u de deur niet meer uit. U maakt er gewoon zelf een op internet, betaalt, en laat het de postbode keurig bezorgen. Verstuurt u uw kaart via www.goededoelenkaartje.nlal en van de Zonnebloem tot Stop Aids Now!

Voor aap lopen
 Het fairtradelabel Suite69 heeft in opdracht van de World Society for the Protection of Animals een exclusief T-shirt ontworpen, gemaakt van biologische katoen. Wie het shirt koopt, helpt het Nyaru Menteng Reservaat voor orang-oetans op Borneo, dat vanwegewww.wspa.nl.

Geef een ezel cadeau!
 Bent u bijna jarig en kunt u niets bedenken voor op uw verlanglijstje? Wij weten nog wel wat. Vraag familie en vrienden een cadeau te kopen uit de leukste cadeaucatalogus van Nederland: Oxfam Novib Pakt Uit. Een catalogus met 25 cadeaus die altijd goed uitpakken, origineel en verrassend zijn én in geen enkele andere winkel te krijgen zijn. Kijk snel op www.oxfamnovib.nl.

Stop fout vlees!
 Stuur een e-card "Stop fout vlees" naar de Tweede Kamer of uw vrienden en help mee met de voortgang van het burgerinitiatief voor het omsmeden van de bio-industrie tot een veehouderij die goed is voor de dieren, het milieu én de boeren. Laat politici weten dat ze ermee aan de slag moeten! Kijk op www.milieudefensie.nl.